Prosjektomtaler

100 km PE ledninger.

NUVA har lagt 100 km PE-ledninger

Da NUVA startet opp sent i 2011, var et av våre mål å bli en betydelig aktør innen undervannledninger i PE.  Da vi denne uken rundet 100 km PE-ledninger, hvorav en stor andel er lagt som undervannsledninger – kjenner vi at vi er på god vei mot målet.

Vi har i dag kapasitet til å kjøre 4-5 samtidige ledningsprosjekt, og mye tyder på at de neste 100 km ikke vil ta tre år som de forrige – bare siste år ble det produsert 45 km PE-ledninger, tildels i store dimensjoner.   Milepælen ble rundet av vårt team i Finnmark, der de pusher på for å fullføre et prosjekt med 3 km lang ny vannforsyning til Hammerfest by.  Ledningen består av sjøledninger i 3 fjellvann og preisolert Ø630 overføringsledning i grunne grøfter gjennom et utfordrende fjellterreng.   På bildet ser vi vår danske medarbeider Martin Knudsen feire de 100 km!

Det er lagt sjøledninger i dimensjoner fra Ø90 til Ø1200, og NUVAs medarbeidere har vokst med firmaet og bygd opp en erfaring med denne type arbeider som vi håper vi og våre oppdragsgivere vil ha glede av i framtiden!

Comments are closed.